Katja Köykkä

Lisätietoja: www.kohtaamisia.net
Toiminta-alue: Suomi. Etäohjaus mahdollisuus.

Olen Katja Köykkä ja tarjoan työnohjausta ja koulutusta erilaisille työyhteisöille ja yksilöille. Olen taustaltani terveydenhoitaja, aikuiskouluttaja ja työnohjaaja. Olen työskennellyt laaja-alaisesti ennaltaehkäisevän terveydenhuollon parissa, sekä terveydenhuollon hallinnossa. Esimiestyössä toimiminen on antanut kokemuksen siitä, miten hyvä, kuunteleva ja kannustava johtaminen on yksi työyhteisön hyvinvoinnin ja menestyksen avain. Lisäksi esimiehen hyvinvointi ja jaksaminen on äärimmäisen tärkeä koko työyhteisön kannalta.

Terveydenhuollon lisäksi työkokemusta on kertynyt kehitysyhteistyötehtävistä, ja sen kautta on tullut tutuksi monikulttuurisen työyhteisön haasteet ja mahdollisuudet. Lisäksi työskentely maahanmuuttajien ja pakolaisten parissa Suomessa on vahvistanut tietoisuutta siitä, että työntuki ja yhteinen keskustelu ovat äärimmäisen tärkeitä näissä tilanteissa.

Koulutustaustaani kuuluu myös opinnot työpsykologian ja aikuiskasvatuksen kentiltä. Kouluttaminen ja ohjaaminen on mielenkiintoinen osa työtäni, ja ajattelenkin, että työyhteisöissä voidaan saavuttaa merkittävää hyvinvointia myös yhteisen oppimisen ja pohtimisen kautta. Siksi yhdistän mielelläni työnohjaukseen myös valmennuksen elementtejä.

Seurakuntatyö on tullut tutuksi useiden vapaaehtoistehtävien kautta, sekä ulkomailla että Suomessa ollessa.

Työnohjausta on mahdollista toteuttaa sekä etä-yhteyksillä että lähitapaamisilla.