Raili Holappa

Raili Holappa
040 416 6779
raili.holappa@gmail.com

Toiminta-alue: Kainuu, Pohjois-Pohjanmaa. Etäohjaus mahdollisuus.

Olen Raili Holappa ja kuulunut jo useita vuosia Helpin työnohjaajarenkaaseen. Asun Vaalassa, joka sijaitsee Oulujärven länsipäässä Oulun ja Kajaanin puolivälissä. Koulutukseltani olen FM ja tein pitkän työuran perusopetuksessa opettajana, apulaisrehtorina ja useita jaksoja myös rehtorin sijaisena. Työnohjaajakoulutuksen suoritin noin kymmenen vuotta sitten.

Olen ollut eläkkeellä leipätyöstäni kolme vuotta ja saanut sinä aikana toimia niin työnohjaajana kuin työhyvinvointikouluttajana kristillisellä kentällä Kainuussa ja Pohjois-Pohjanmaalla. Kainuun seurakunnille olen saanut olla järjestämässä vuosittaisia hyvinvointipäiviä osana meidän tyhytiimiämme pian kymmenen vuoden ajan. Kokemusta on kertynyt niin seurakuntien ja kristillisten yhdistysten palkattujen työntekijöiden kuin myös vapaaehtoisten kanssa työskentelystä. Hyvinvointi arjen työn keskellä, yhteys (niin inhimillinen kuin hengellinenkin) ja osallisuuden kokemus ovat mielessäni hyvinvoivan yhteisön kivijalkoja, joita haluan korostaa aina työssäni. Myös hengellistä työtä tekevässä työyhteisössä toimivat inhimilliset lainalaisuudet, joiden huomioiminen on äärimmäisen tärkeää.

Olen valmis myös etäyhteydellä tapahtuvaan työnohjaukseen, mikäli sellaiseen on halua ja tarvetta. Se olisi itselleni uusi kokemus, mutta uuden oppiminen on aina mielenkiintoista.