Susanna Holmi – työnohjausta ajankohtaisella ja arvostavalla työotteella – etäyhteyden päässä

susanna@ratkaisevadialogi.fi
045 783 173 71
www.ratkaisevadialogi.fi
ig: @sallittuhedelma

Toiminta-alue: Koko Suomi etäyhteydellä.

Olen ratkaisukeskeinen työnohjaaja Susanna Holmi. Olen luonteeltani rohkaisija. Ydintaitojani on kohtaaminen, yhdessä ajattelemisen taito ja yksilöllisten reittien löytäminen tavoitteiden saavuttamiseksi. Tähän kuuluu olennaisesti lujan lempeä kolmikko: arvostaminen, rohkaiseminen ja sopiva haastaminen.

Vuosikymmen toimintaterapeuttina on antanut laaja-alaista ymmärrystä ihmisyydestä ja yhteisöistä. Biblical Counselling -tutkinto on antanut avaimia varustaa hengellisiä johtajia kohtaamaan keskeneräisyyttä itsessä ja muissa.

Palvelen seurakunnassa pienryhmätyön koordinoimisen ja kehittämisen parissa sekä sielunhoidollisissa tehtävissä. Kutsuni on osaltani edistää tervettä seurakuntakulttuuria ja johtajien työssäjaksamista. Itsetuntemus sekä tunne- ja vuorovaikutustaidot ovat osa tätä. Ratkaiseva Dialogi Oy:ni kautta palvelen myös työelämää laajemminkin asiantuntijoiden ja esimiesten työnohjaajana.

Työtilani sijaitsee etäyhteysstudiolla ja toiminta-alueeni on näin ollen koko Suomi. Tämä mahdollistaa myös työnohjausryhmät, jossa osallistujat ovat eri paikkakunnilta. Koulutus- ja TYHY-päivät ohjaan toki paikan päällä.