Työhyvinvointiristeily

Tervehdys

Helpin (työ)hyvinvointiristeily järjestetään tänä vuonna toukokuussa su-ma 29.-30.5.2022. Lähtö on Turusta sunnuntaina klo 20:55. 
Teema ”Uuden edessä?” vahvistaa voimavaroja muutoksen keskellä. Luennoitsijoina ovat pastori eläk. Klaus Korhonen ja erikoislääkäri Virpi Vartiainen

Hinnat
I4-luokan yhden hengen hytissä  110,00 euroa/henkilö
I4-luokan kahden hengen hytissä 99,00 euroa/henkilö
(Help ry:n jäsenille alennetut hinnat: 100€/89€)

Suosittelemme, että työnantajat tarjoavat risteilyn työntekijöilleen. Tällöinkin jäsenhinnat ovat voimassa. 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 25.4.2022 mennessä
kenneth.karppinen@keuruunhelluntaiseurakunta.fi

TERVETULOA MUKAAN!

Klaus Korhosen tervehdys osallistujille:
Helluntaiherätys on luonteeltaan uudistusliike. Uudistuksen kaipuu on meillä veren perintö. Silti pienikin muutos johtaa vanhassa seurakunnassa helposti muutosvastarintaan. Se ei nouse niinkään haluttomuudesta ottaa uutta vastaan, paremminkin näköalattomuudesta ja jonkin arvokkaan menettämisen pelosta.
Työntekijän asema tässä paineessa voi muodostua kestämättömäksi, ellei kykene näkemään siinä myös paljon myönteistä. Yhteisö, jonka jäsenet etsivät ja kaipaavat Jumalan valtakunnan parasta, on valtavien mahdollisuuksien kenttä.
Haluaisin nostaa esiin joitakin näkökulmia ja kokemuksia, jotka ovat auttaneet minua tasapainon säilyttämiseen. En halua esitellä menestyskertomusta vaan todistuksen siitä, miksi kaikesta huolimatta pidän osaani helluntaijulistajana – ja nyt seniorina – parhaana, mitä voisin kuvitella.
Minulle on etuoikeus saada olla mukana laivaristeilyllä ihmisten kanssa, joita sydämestäni arvostan.
Klaus Korhonen